Op 7 juni 2017 houden we in de uitgeverij en de abdij van Averbode onze jaarlijkse algemene vergadering. Naast een korte formele vergadering is er vooral ruimte om de boeiende visie en verhalen van de verantwoordelijken van de uitgeverij en de abdij te horen en te bespreken, Bovendien in een uniek historisch kader! Deze activiteit van Medianetwerk Plus is niet alleen bestemd voor de leden maar ook voor medewerkers en perskaarthouders van de uitgevers die bij ons zijn aangesloten. De uitnodiging met het verloop van de namiddag vindt u hier.

Inschrijving is wel noodzakelijk aan info@medianetwerkplus.be, deelname is gratis.

Programma

13.30: Verwelkoming van de MNWPlus-leden in de lokalen van de uitgeverij,
door Jan Lembrechts, editoriaal directeur van Uitgeverij Averbode

13.45:  Algemene vergadering van MNWPlus

14.15:  Voorstelling van de Uitgeverij door Benoit Dubois, gedelegeerd bestuurder van Uitgeverij Averbode (visie, betekenis, relatie met de abdij, zakelijke info,…).

14.50:  Wandeling naar de abdij

15.00:  Korte rondleiding in de abdij met zijn abdijgemeenschap: de spiritualiteit van de abdij, de concrete werking ervan, de ambitie…. door de Prelaat van de abdij van Averbode Jos Wouters

15.45:  Bezoek aan Het Moment. In dit nieuw toeristisch-educatief belevingscentrum aan de Westpoort van de abdij vindt men de korf Averbode-producten en worden de ambachten beoefend. Toelichting hierbij gebeurt door Eric Segers, Norbertijn van de abdij van Averbode en één van de bezielers van dit centrum.

16.15:  Afsluiting met een receptie

17.00:  Einde

Indien u nog vragen hebt, aarzel niet contact met ons op te nemen.

Jan Boulogne

Secretaris Medianetwerk Plus

+32 478 330460